Administratör

Till enheten verksamhetsstöd söker vi nu en administratör som ska vara placerad vid VTI:s Göteborgskontor där cirka 40 medarbetare finns. Sista ansökningsdag är 17 mars 2021.

Är du den person vi söker kan vi erbjuda ett omväxlande och självständigt arbete i en stimulerande miljö.

VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, är ett oberoende och internationellt framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. Vi är cirka 220 anställda och har en årlig omsättning på omkring 280 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Linköping medan övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg och Lund.

Om tjänsten

Som administratör kommer du ha en sammanhållande roll på kontoret. Detta innebär bl.a. att säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar med ansvar för såväl interna kontakter mot övriga kontor som externa kontakter rörande lokalfrågor såsom fastighetsskötsel, lokalvård, skötsel av växter, posthantering, brand- och inbrottslarm och receptionsfunktioner.

I tjänsten ingår även marknadsföring av VTI och att etablera kontakter med regionens företag, universitet, institut, kompetenscentra etc. samt att internt marknadsföra kontoret i Göteborg gentemot övriga VTI-kontor. En annan del av arbetet är att ta emot besökare i samband med studiebesök, delegationer, seminarier och liknande samt att stötta kontorets medarbetare vid olika mötesarrangemang.

Administratörens roll innebär även ett visst IT-stöd samt beställning av kontorsmateriel, fika och catering. Vidare innebär arbetet att löpande informera och stämma av med medarbetare på kontoret genom exempelvis regelbundna kontorsmöten.

Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda datakunskaper och arbetar obehindrat i MS Office. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på svenska och engelska. En fördel är om du är bekväm med att hantera tekniska lösningar och kan hjälpa till med enklare ärenden såsom videokonferensmöten, telefoni m.m. Det är även en fördel om du har arbetat i en projekt- eller forskningsorganisation tidigare.

Som person är du professionell i din yrkesroll och arbetar självständigt med stort eget ansvar. Vi vill även att du är noggrann och engagerad samt har känsla för service, en mycket god samarbetsförmåga och är praktiskt lagd. Du är flexibel och kan organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Mer information

Ytterligare information lämnas av avdelningschef Jan Andersson, 013–20 42 33 samt kontorsansvarig Joakim Dahlman, 031–750 26 23. Fackliga representanter är Jonas Ihlström, Saco, och Thomas Lundberg, ST, vilka du når via VTI:s växel, 013–20 40 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Ansökan

Välkommen med din ansökan inklusive CV, betygskopior och andra handlingar som du önskar åberopa. Märk din ansökan Administratör dnr 2021/0114-3.1 och skicka den till VTI, HR-enheten, 581 95 Linköping eller per e-post.

E-postadress: vti@vti.se

Sista ansökningsdag är 17 mars 2021.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad: