Transportforum 2015

8-9 januari, Linköping

Konferensinfo

Transportforum 2015 arrangerades den 8 och 9 januari 2015 i Linköping. VTI tackar alla medverkande och deltagare för i år!

2016 hålls Transportforum den 12 och 13 januari. I början av april 2015 kan du här på webbplatsen anmäla intresse om att föreläsa på nästa års Transportforum.

Presentationer finns nu i programmet

Flertalet av presentationerna från föreläsningarna finns nu publicerade i det webbaserade programmet.

Problem med programmet i Internet Explorer 11

Om du använder Internet Explorer 11 som webbläsare behöver du ha kompabilitetsläget aktiverat för att just programmet för Transportforum 2015, och därmed presentationerna, ska kunna hämtas upp. I menyn på din webbläsare väljer du "Verktyg" och därefter "Inställningar för Kompabilitetsvyn". Om du använder äldre versioner av Internet Explorer eller andra webbläsare som till exempel Chrome eller Fifrefox så får du upp programmet utan att göra någon åtgärd. Vi arbetar för att programmet ska bli enkelt att nå även för den som använder Internet Explorer 11 men tills dess att det är löst hoppas vi att du har överseende med detta.

Följ inledningen via webbutsändning

Transportforums inledning i Linköping Konsert & Kongress den 8 januari sändes live via webbutsändning från VTI på Bambuser. Se den gärna här i efterhand. Sändningen är uppdelad. Den första delen innehåller tal av VTI:s generaldirektör Jonas Bjelfvenstam och infrastrukturminister Anna Johansson. Den andra delen innehåller föredrag och en paneldebatt på temat autonom körning.

 

 

Om Transportforum

Transportforum är Nordens största årliga konferens för transportsektorn. På Transportforum möts forskare och transportsektorns många aktörer för kunskapsutbyte och kontaktskapande. Konferensen arrangeras av VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, och hålls i Linköping varje år i januari. Transportforum arrangerades första gången 1984.