Transportforum

Nordens största årliga konferens för transportsektorn

Konferensinfo

2016 hålls Transportforum den 12 och 13 januari. Till och med den 22 maj 2015 kan du anmäla intresse om att föreläsa på Transportforum 2016. Bidrag i form av förslag på enskilda föredrag eller hela sessioner skickas in via ett webbformulär. Formuläret är inte anpassat att fungera i mobiltelefoner eller surfplattor. Därför är det bäst att du använder en vanlig dator när du fyller i det.

Presentationer från 2015 finns i programmet

Flertalet av presentationerna från föreläsningarna på Transportforum 2015 finns publicerade i det webbaserade programmet.

Problem med programmet i Internet Explorer 11

Om du använder Internet Explorer 11 som webbläsare behöver du ha kompabilitetsläget aktiverat för att just programmet för Transportforum 2015, och därmed presentationerna, ska kunna hämtas upp. I menyn på din webbläsare väljer du "Verktyg" och därefter "Inställningar för Kompabilitetsvyn". Om du använder äldre versioner av Internet Explorer eller andra webbläsare som till exempel Chrome eller Fifrefox så får du upp programmet utan att göra någon åtgärd. Vi arbetar för att programmet ska bli enkelt att nå även för den som använder Internet Explorer 11 men tills dess att det är löst hoppas vi att du har överseende med detta.

Följ inledningen 2015 via webbutsändning

Transportforums inledning i Linköping Konsert & Kongress den 8 januari 2015 sändes live via webbutsändning från VTI på Bambuser. Se den gärna här i efterhand. Sändningen är uppdelad. Den första delen innehåller tal av VTI:s generaldirektör Jonas Bjelfvenstam och infrastrukturminister Anna Johansson. Den andra delen innehåller föredrag och en paneldebatt på temat autonom körning.

 

 

Om Transportforum

Transportforum är Nordens största årliga konferens för transportsektorn. På Transportforum möts forskare och transportsektorns många aktörer för kunskapsutbyte och kontaktskapande. Konferensen arrangeras av VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, och hålls i Linköping varje år i januari. Transportforum arrangerades första gången 1984.